Sitter här med duntofflor och värmer mina stackars tår. Konstaterar att det är ungefär samma temperatur som vid nyår. Stoet kniper, 16 dagar över tiden, sen att folk pepprar facebook med fölbilder gör ju inte saken roligare precis.

Roligt var att Klöver var felfri i sin första 120. Hade lämnat in kvalpappret också. Ingen idé att fega, har inte så många försök ändå, så bara att köra hårt. Hopptävling i Danmark kommande helg är planerad för henne och Bluppan. Om inte fölning kommer i vägen. Har sen anmält till 7-star under våren, ska bli kul. Bluppan har gjort en start sen vi kom från Portugal, och hon vann den-också! (tre starter, tre vinster i 130, hon är bara helt grym)  En och annan fälttävlan inplanerad, bland annat EM-kval för några av de yngre finnarna, där jag tar med någon häst och rider. Betina fortfarande på behandling för sitt jack i huvudet, så det dröjer litet för hennes del tyvärr.

Vi har fått en ny laddning med finnar, som startade upp bra i helgen med vinst och placeringar i Mantorp. Här hemma rids det i Vinslöv i helgen och i Össjö nästa, varvat med stilterräng och terrängträningar. Upplever att fler och fler verkligen tränar terräng, och det känns ju bra för sporten. Vissa andra saker känns ju mindre bra för sporten, hörde precis en hästägare som flyttade sin häst till England, eftersom det var lättare att kvala den där. Då är vi ju på litet fel väg inom vår sport.

Blir inte så lång blogg, inte har jag heller en massa bilder, så det får bli litet fattigt den här gången. Hoppas kunna bomba med fölbilder nästa gång. Och även att våren dykt upp då.

Ciao

Leave a comment